Fords e-sportshold byder velkommen til 10-årigt medlem

17-02-2021

Fords europæiske e-sportsracerhold Fordzilla kunne for nylig optage den bare 10-årige Abel Torres i holdets rækker.


Den purunge e-sportsracerkører fra Spanien har gjort sig fortjent til holdpladsen efter at have udkonkurreret over 500 andre håbefulde racerkørere i sim racing-kvalifikationsløb om optagelse i Fordzilla. Gennemsnitsalderen blandt de deltagende er over 30 år.


Samtidig med indlemmelsen i Fordzilla har Torres’ lynende køreevner bragt ham helt til de afgørende runder af Gran Turismo Spanish Championship. Med plads til kun 12 finaledeltagere, hvoraf halvdelen på forhånd var reserveret til professionelle racerkørere, har Torres altså bevist, at alder ikke nødvendigvis er et succeskriterie i kompetitiv racing.


Torres sikrede sig nemlig en finaleplads iblandt 14 racerkørere, der alle havde klaret sig igennem de indledende kvalifikationsrunder. Og den 10-åriges kraftpræstation er intet mindre end banebrydende, lyder det fra Fordzillas spanske holdkaptajn Jose Iglesias. Han udtaler:


“Det her er historieskabende inden for sim racing. Aldrig nogensinde, i hele verden, har en 10-årig opnået det, som Abel har opnået denne weekend.”


Første finalerunde af e-sportsturneringen Gran Turismo Spanish Championship løb af stablen denne weekend, mens anden og sidste runde finder sted i marts. De to finalerunder består af i alt 12 løb.


Abel Torres håber på at fortsætte sine imponerende bedrifter i de kommende løb. At dømme ud fra hans tidligere præstationer venter der meget muligt et chok for hans modstandere.


Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn


Kontakt osSe flere nyheder


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Karvil Biler

Nyheder og events

Se nyheder fra Karvil Biler