Ford E-Transit testes på de europæiske veje

24-08-2021

Inden længe ruller de første Ford E-Transit-modeller ud på vejene. De fuldelektriske varebiler bliver lanceret i foråret, men inden da skal de igennem et omfattende testprogram på de europæiske veje for at sikre, at de lever op til Fords høje standarder.

I alt 10 E-Transit prototyper sendes ud på vejene i Europa. De er alle en del af Fords fuldelektriske testflåde, hvor hver varebil skal bevise sit værd som en naturlig del af hverdagen for blandt andre DHL, AWB-affaldshåndtering og Post Norge. Uanset hvilke erhverv varebilerne bliver en del af, så giver testprogrammet et tydeligt billede af, hvordan varebilerne håndterer de alsidige arbejdsopgaver, der venter dem i fremtiden.

Testprogrammet er en del af den sidste fase i Fords udvikling af E-Transit-serien. Testflåden repræsenterer alle E-Transit-modellerne i serien – herunder almindelige varebiler, dobbeltkabine i van og chassis med en totalvægt fra 3,5-4,25 tons. Alle modeller i testflåden bliver testet af virksomhederne i seks eller tolv måneder.

- Vi vil vise, at det sagtens kan gå hånd i hånd at hjælpe kunderne med at reducere deres miljøbelastning og samtidig forbedre deres produktivitet. Testprogrammet giver os desuden helt konkrete eksempler på antal kørte kilometer på ren el, og det hjælper os med at vise vores kunder de forretningsmæssige fordele E-Transit kan give. Derudover får Ford værdifuld viden og feedback på baggrund af testprogrammet, som vi kan bruge til at optimere bilerne endnu mere, siger Dave Petts, Market Lead, Urban Electrified Vans, i Ford Europa.

E-Transit: En alsidig serie til hverdagens udfordringer

Alle modeller i E-Transit-serien er udviklet med samme design og fleksibilitet som de eksisterende Transit-modeller. Et udvalg af testflåden er desuden blevet udstyret med særlige elementer for at demonstrere, hvordan bilerne kan tilpasses kundernes hverdag og arbejdsområder. Nogle af bilerne er ombygget til kølekøretøj for at kunne håndtere madvarer (drevet af et 2,3 kW Pro Power Onboard-system), mens andre er ombygget til at kunne håndtere en affaldsbeholder bag på bilen som en del af arbejdet med affaldssortering.

I 2020 var Ford for sjette år i træk førende på varebiler i Europa. Denne tendens er fortsat i 2021.

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyheder

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Karvil Biler

Nyheder og events

Se nyheder fra Karvil Biler