Ford kåret som det mest innovative brand i bilbranchen

Ford kåret som det mest innovative brand i bilbranchen

01-08-2023

Der var benhård konkurrence til det årlige ’AutomotiveINNOVATIONS Awards’, hvor flere end 80 bilmærker var repræsenteret i kampen om fornemme branchepriser. Det er det uafhængige tyske institut, Centre of Automotive Management, og den tyske konsulentvirksomhed, PricewaterhouseCoopers GmbH, der star bag prisuddelingen, som altså har udpeget Ford som vinder af ’Most Innovative Volume Brand 2023’.

Hele 1.088 forskellige innovationer dystede til dette års prisuddeling, hvor Ford endte på en flot førsteplads med en samlet score på 91,2, mens Volkswagen fulgte efter på en andenplads med 82,0 point, og Toyota på en tredjeplads med 64,6 point.

- Vi har gennem vores 120 år lange historie løbende lanceret innovationer, produceret biler og udviklet teknologier, der sætter kundernes behov i fokus. I dag udvikler bilindustrien sig hurtigere end nogensinde før og at blive anerkende for vores innovation netop nu, er derfor særlig fantastisk. Det er samtidig et bevis på vores omstillingsparathed, udvikling og ambitioner for virksomheden, siger Silke Seitz, Director, Digital Products Europe, Ford Motor Company.

Udover den flotte hovedpris som ’Most Innovative Volume Brand 2023’, vandt Ford også kategorien ’Autonomous Driving & ADAS’ for det håndfri førerassistancesystem, BlueCruise (niveau to).Systemet er tilgængeligt på udvalgte markeder og er blandt andet blevet godkendt til motorvejskørslen på udvalgte strækninger i Storbritannien.

Ford vandt desuden også førstepladsen i kategorien ’Connected Car Services’ for SYNC4 i Ford Focus, mens Ford fik to flotte andenpladser i kategorierne ’Electric Drive’ og ’Interface and Connectivity’.

Dette års AutomotiveINNOVATIONS Awards var den 11. gang, at den uafhængige jury kårede vindere i diverse kategorier indenfor bilbranchen.


Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 1 AUGUST 2023 10:00

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Karvil Biler

Nyheder og events

Se nyheder fra Karvil Biler