Kom og mød den nye MAX familie

01-10-2015

I weekenden d. 3.-4. oktober kl. 11-16 tænker vi stort hos Karvil Biler, Ford i Fredericia og Middelfart! Stort som i maksimal plads. Plads til frihed. Til drømme. Til hverdagen. Og til familien. Alt det får du i Fords MAX-serie: B MAX, C MAX og S MAX!

B MAX er familiens mindste – men trods dens lille størrelse, byder den på hele 150 cm fri adgang til kabinen. Med sit nyskabende design, skydedøre og helt uden b-stolpe, bliver adgangen til bilen let som en leg for både fører og passagerer.

Læs mere om Ford B-MAX her

Den nye C MAX er fyldt med den seneste teknologi, som hjælper dig med at bevare overblikket. Og hvad enten du vælger C MAX med fem sæder eller den lidt større Grand C MAX med op til syv sæder, bliver du overrasket over det helt nye niveau af fleksibilitet, praktisk anvendelighed og effektivitet.

Læs mere om Ford C-MAX her

Familiens sidste skud på stammen er den nye S-MAX med intelligente teknologier, supermoderne stil, uovertruffen ydeevne og præcis manøvrering. Her får du en sporty, fleksibel, praktisk anvendelig og effektiv bil.

Læs mere om den nye Ford S-MAX her

Ønsker du at hæve niveauet for dagligdags-luksus, er den nye Galaxy oplagt! Her går rummelighed og fleksibilitet hånd i hånd med eksklusivitet og æstetik. Den nye Galaxy redefinerer rejseoplevelsen med sine yderst fleksible siddepladser for op til syv personer. Og det nye EasyFold-system gør det muligt for dig at klappe sæderne op og ned – med et tryk på en knap.

Læs mere om den nye Ford Galaxy her

Vi byder på sjove aktiviteter for både store og små, og der vil være rig mulighed for at prøve bilerne og få en god bilsnak.
Ses vi?

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Karvil Biler

Nyheder og events

Se nyheder fra Karvil Biler