Forlæng sommeren med tilbehør fra Ford

Udløber: 31-10-2022

Forlæng sommeren med tilbehør fra Ford

Det siges, at sensommeren kendetegnes ved at være lunefuld med spetakulære vejrfænomener. Samtidig indbyder temperaturen fortsat til udendørs hygge og oplevelser. Vi er så heldige, at vores skønne land er omgivet af vand. Det betyder, at lige så længe det tager solen at varme havet op, ligeså længe tager det at nedkøle igen. Derfor er sensommeren en skøn periode, hvor du og familien kan gå på opdagelse i naturen. Vores produkter målrettet friluftsliv, hjælper dig godt på vej til at byde naturen velkommen. Du er også velkommen til at læse mere i vores online katalog.

 • Thule® tagtelt Kuga
 • Thule® tagtelt tepui explorer med stige

  Med dette 2-personers telt kan du trygt tage på campingeventyr året rundt. Teltet kan sættes op lige dér, hvor det passer dig. Det opstilles nemt og hurtigt med indbygget sengeudstyr og ramme. Med teleskopstigen får du nem og sikker adgang til din midlertidige udendørs bolig.

  Husk.....
  Hos Ford har vi et stort udvalg af tagbøjler, som alle er udviklet til præcis din Ford. Kig ind hos os og lad os guide dig på vej, når sensommeren skal opleves.


 • G3 bagageboks Mach-E
 • G3 bagageboks GP til montering på anhængertrækket

  Med denne løsning køber du en praktisk bagageboks, som nemt kan monteres på anhængertrækket. Vælger du denne model, kan du finde din bagage nemt uden at skulle tømme hele bagagerummet eller tagboksen.

  Husk.....
  Skal du have denne elegante bagageboks med på tur, kræver det, at du har købt og monteret en basisholder, som er nødvendig for fastgørelse af bagageboksen.


 • Thule tagboks Force XT Sport
 • Thule tagboks Force XT Sport

  Har du behov for ekstra opbevaring, når ferien går sydpå? Med Fords sortiment af tagbokse i topkvalitet er du sikret en beskyttende transport af din bagage. Modellerne har en praktisk åbning i begge sider.

  Husk.....
  Hos Ford har vi et stort udvalg af tagbøjler, som alle er udviklet til præcis din Ford. Kig ind til os og lad os guide dig på vej, når sensommeren skal opleves.


 • Thule cykelholder
 • Thule® tagmonteret cykelholder ”Freeride 532”

  Tag cyklen med på tur med denne universalholder til taget. Den er nem at montere og passer til stel med en diameter op til 80 mm.


 • ARB Horizon LED-områdebelysning
 • ARB Horizon LED-områdebelysning

  Når mørket falder på og roen sænker sig i lejren, er denne LED lygte det helt rigtige valg. Designet til campinglivet med skridsikre gummifødder, så den kraftige COB LED-projektørstråle kan rettes mod det ønskede sted. Med smartoplader som betyder, at den kan oplades, mens den bruges.


 • 4pets® hundebur
 • 4pets® hundebur

  Skal din bedste ven med på farten, slipper du for alle bekymringer med dette hundbur i topkvalitet af aluminium. Der er tænkt på alle detaljer for den sikreste transport af dit kæledyr, da designet blev udtænkt på denne model. Der er bl.a. luftgennemstrømning, så dit kæledyr befinder sig godt under transporten. Alle plastsammenkoblingerne er glasfiberforstærket og derfor ekstrem robuste. Findes i tre varianter: Til små, mellem og store hunde. Bemærk: Det er ikke alle Ford modeller, som passer til 4pets hundeburer.


Alt det, vi lige har vist dig, er kun et lille udpluk af alle Fords tilbehørsprodukter.

Vi tilbyder selvfølgelig også produkter som gummimåtter og bagagerumsbakke, når du er på vej hjem fra eventyr.

Du er altid velkommen til at besøge os eller læse mere på Fords hjemmeside

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Karvil Biler

Nyheder og events

Se nyheder fra Karvil Biler


Anmeldelser